Ondersteuning

Ervaringskunst.nl biedt ondersteuning in de ruimste zin van het woord. Daarbij kun je ook denken aan het aanvragen van formulieren, indicaties, de administratieve afwikkeling van bijvoorbeeld de aanvraag van een PGB en dergelijke meer. Tevens beschikken wij over een groot netwerk waarnaar wij jou kunnen doorverwijzen of waarop je een beroep kunt doen ter extra ondersteuning van het traject. Dit kan heel praktisch zijn. Het kan zijn dat je je baan verloren bent en ergens anders aan wilt beginnen, maar hoe?

Kinderen

Soms is er wat extra steun nodig, bijvoorbeeld om het zelfvertrouwen te vergroten, of als je even niet lekker in je vel zit. Ervaringskunst.nl biedt training aan ter bevordering van weerbaarheid van kinderen. Tijdens deze trainingen, gebaseerd op Rots en Water, wordt er door middel van fysieke technieken gewerkt aan:

  • stevig staan
  • inzetten van houding
  • uitstraling en stemgebruik
  • eigen grenzen stellen
  • de grenzen van de ander herkennen en respecteren
  • betrouwbaar zijn en de ander versterken

De training is bedoeld voor kinderen die (extra) ondersteuning nodig hebben in het weerbaar tegemoet treden van hun omgeving en wier zelfvertrouwen gestimuleerd moet worden. De training bestaat uit een aantal sessies van anderhalf uur. Werken op individuele basis

Aanmelden kan via contactformulier. Voor informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met Simone-Nicole Schurian.

Ouderen

Als je vragen hebt over nalatenschap, testament en erfrecht. De omgeving kan een bepaalde zorg uitspreken en je wilt ergens beginnen, maar waar? Er wordt bewindvoering of mentorschap door familie of door de zorgverlener geadviseerd, maar hoe pak je dat aan?

Een moeilijke periode in je leven , waarin je behoefte hebt aan steun, omdat je het even niet alleen kunt.

Dit kan zijn door een ervaring die je nu nog in de weg staat ;het overzicht is even weg . Dit kan vele oorzaken hebben. Samen kijken we hiernaar.

Ervaar zelf of praktische ondersteuning, iemand die met je meeloopt, de hulp is die bij je past. Vraag naar jouw persoonlijke traject of maak een afspraak voor een intake.