Budgettering

Financieel coaching & begeleiding? Ja,omdat jezelf deskundig bent!

Vraag je je wel eens af hoe je rond komt elke maand? Vind je het lastig om je administratie te organiseren en bij te houden? Weet je niet zeker of je budget toereikend is, of heb je er moeite mee of zelfs een hekel aan, om aan je budget te denken of te plannen op lange termijn, zeker als het om jouw geld gaat?

Je administratie en financiën op een rij zetten, overzicht houden en inzicht krijgen in je financiën en keuzes over geld is gemakkelijker dan je denkt!

Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, ga ik samen met jou op mijn unieke en betrokken manier van werken en door middel van coachende gesprekken na, waar je de balans kunt vinden tussen het te besteden budget en het uitgavepatroon. De aansluiting bij je persoonlijkheid is daarbij uitgangspunt.

Door je financieel te laten coachen en een financieel levensplan op te stellen, krijg je inzicht in je bestedingspatroon, je inkomsten, je uitgaven. Je wordt je bewust van de manier waarop jij met geld omgaat, hierbij rekening houdend met jouw financiële persoonlijkheid, je huidige levensfase en je toekomstplannen. Samen brengen we alles in kaart en stellen een lange termijnvisie op over alle financiën. Hierbij zie je de financiële 'gaten' en krijg je inzicht in jouw manier van omgaan met geld.

Aan het einde van je financieel coachingtraject heb je dat inzicht, en zijn mogelijk de obstakels die je financiën in de weg zaten geregeld of opgeruimd en is een duidelijk inzicht je financieel levensplan. Je hebt bovendien een sparringpartner die de ins en outs over financiële dienstverlening kent, en deze jarenlange kennis in jouw belang inzet. Iemand die persoonlijk betrokken is bij je, jouw financiële situatie helemaal kent en respecteert.

Een investering in financiële coaching is een investering in jezelf. Door mijn werk heb ik jarenlange ervaringen met mensen en hoe een administratie op te zetten en op orde te houden. Mijn persoonlijke ervaring met ADD/ADHD, en autismespectrum is hierbij een belangrijke toegevoegde waarde.

Uiteindelijk ervaar je rust in huis en hoofd. Dit ligt ook voor jou binnen handbereik. Ervaar het zelf.

Vraag naar jou persoonlijke traject of maak een afspraak voor een intake