Counseling

Tijdens een consult heb je inzicht gekregen in je persoonlijkheid en worden mogelijke belemmeringen die een rol spelen bewust. Soms is er meer nodig dan een eenmalig consult. Je voelt de behoefte om dieper op je vragen in te gaan. Samen overleggen we welke methode het meest bij jouw persoonlijkheid past. Hierdoor zul je uiteindelijk tot diepe inzichten komen en je innerlijke groei stimuleren. Je komt steeds verder in aanraking met je gevoel. Persoonlijke counseling lijkt op coaching, maar omvat veel meer. Het is een verdieping van jouw vraag.

Je zult oude patronen gaan doorbreken, blokkades opruimen en voller in het leven staan, zowel op persoonlijk als op werkgebied. Een traject kan te allen tijden zonder kosten stopgezet worden.

Hierbij maak ik o.a. gebruik van Reikitechnieken, edelstenentherapie, creatieve activiteiten en werk ik op basis van het Rots en Waterprogramma. Tevens beschikken wij over een groot netwerk waarnaar wij jou kunnen doorverwijzen of waarop je een beroep kunt doen ter extra ondersteuning van het traject. Veiligheid en privacy zijn een groot goed en blijven gewaarborgd. Een consult duurt ongeveer 1,5 uur.